League of Legends

Pristupi tečaju neovisno o svojim prethodnim vještinama.

Uči i razvijaj se pod vodstvom profesora s dugogodišnjim iskustvom.

Predavanja možeš pratiti u Zagrebu u posebno opremljenoj učionici.

Na raspolaganju ti je sva naša oprema tijekom predavanja i za vježbu.

League of Legends

250

mjesečno

2999

jednokratno

70

predavanja i vježbe

12 rata bez kamata

gotovina ili kartice

Vrijeme održavanja tečajeva

Početak tečaja

30. 07. 2018.

Kraj tečaja

29. 08. 2018.

Dani i vrijeme tečaja

Ponedjeljak 18:00 - 21:00, Srijeda 18:00 - 21:00

Zašto Machina Esport Academy?

Machina Esport Academy privatna je esport akademija koja stručnim osobljem pomaže svim zainteresiranima za usavršavanje svojih vještina u pojedinim esport naslovima.

Kroz dugogodišnje iskustvo održavanja tečajeva iz game dev industrije, Machina zna kako opsežno i ponekad komplicirano gradivo prezentirati svima na jednostavan način. Nudimo razne programe esport edukacije kako bi polaznici svoje vještine doveli na sasvim novu razinu. Po završenom tečaju polaznici će steći vještine koje će im pomoći u pronalasku karijere u esportu.

Našim radom želimo doprinijeti rastu industrije esporta u Hrvatskoj i regiji kao održive i moderne grane ekonomije i zabavne industrije, koja je na svjetskoj razini unazad nekoliko godina doživjela vrtoglavi rast.

Što ćeš naučiti?

 • Sve osnovne i napredne mehanike League of Legendsa
 • Napredna orijentacija na mapi
 • Razlike u fazama jednog meča (early, mid & late game)
 • Važnost svih uloga u jednom timu
 • Korisnost različitih itema kod različitih heroja
 • Timska i zasebna igra

League of Legends tečaj namijenjen je svima koji žele:

 • Poboljšati svoje vještine u igri neovisno o prethodnom iskustvu
 • Praktičan rad i savjete prilagođene svakom individualnom polazniku
 • Učiti i razvijati se pod vodstvom profesionalnog League of Legends igrača i trenera

Struktura tečaja:

 • Grupna predavanja i praktični rad u Machini [40 sati]
 • Samostalne vježbe kod kuće ili u Machini [30 sati]

Tečajeve smo pripremili kao kombinaciju predavanja i vježbi. U teoretskom se dijelu prolazi kroz sve bitne stavke i mehanike igre, dok se u praktičnom dijelu primjenjuju unutar jednoga meča. Vježbe potiču na suradnju s drugim polaznicima i formiranje tima.

Svako predavanje sastoji se od prezentacija, diskusija i individualnog rada.

Na kraju svakog predavanja predavač dodjeljuje zadatke za vježbe koji pomažu da samostalno prođete kroz cjelokupno gradivo koje se pokrilo te utvrdite znanja i vještine. Kroz rad u malim grupama cilj predavača je da svaki polaznik savlada mehanike igre League of Legends.

Naglasak se stavlja na primjenu vještina na individualnu igru, razumijevanje mehanika igre te suradnje s timom radi efikasnog postizanja ciljeva.

Što nakon tečaja?

Nakon završenog tečaja postajete dio Machina esport inkubacijskog programa - zajednice bivših polaznika. Time ti pomažemo u pronalaženju tima, obavještavamo o otvorenim pozicijama te savjetujemo u daljnjem usavršavanju vještina.

Ako pak ideš u smjeru kreiranja vlastitog tima ili esport brenda, pomažemo ti u tome iz vlastitog iskustva i uz pomoć nekih ljudi iz industrije.

Svi naši polaznici imaju mogućnost dolaska u prostor Machine između 12:00 i 16:00 vježbati na našoj opremi uz prethodnu najavu na email esport@machina.hr.

author

Predavač

Leon Jurčić

Leon je profesor fizike, sportski kondicijski trener i suradnik na Medicinskom fakultetu u Zagrebu. Iza njega stoji višegodišnje iskustvo pripreme raznih timova za natjecanja u esportu. Svojim analitičkim promatranjem igre razvio je način za ostvarivanje boljih rezultata. Kada ne proučava League of Legends, može ga se pronaći s padobranom ili skijama, gdje svoje znanje isto tako prenosi na druge.

Popuni kontakt formu