World of Tanks

Pristupi tečaju neovisno o svojim prethodnim vještinama.

Uči i razvijaj se pod vodstvom nekih od najboljih igrača iz regije iz tima Kazna Kru.

Predavanja možeš pratiti u Zagrebu u posebno opremljenoj učionici.

Na raspolaganju ti je sva naša oprema tijekom predavanja i za vježbu.

World of Tanks

250

mjesečno

2999

jednokratno

70 sati

predavanja i vježbe

12 rata bez kamata

gotovina ili kartice

Vrijeme održavanja tečajeva

Početak tečaja

31. 07. 2018.

Kraj tečaja

31. 08. 2018.

Dani i vrijeme tečaja

Utorak 18:00 - 21:00, Petak 18:00 - 21:00

Zašto Machina Esport Academy?

Machina Esport Academy privatna je esport akademija koja stručnim osobljem pomaže svim zainteresiranima za usavršavanje svojih vještina u pojedinim esport naslovima.

Kroz dugogodišnje iskustvo održavanja tečajeva iz game dev industrije, Machina zna kako opsežno i ponekad komplicirano gradivo prezentirati svima na jednostavan način. Nudimo razne programe esport edukacije kako bi polaznici svoje vještine doveli na sasvim novu razinu. Po završenom tečaju polaznici će steći vještine koje će im pomoći u pronalasku karijere u esportu.

Našim radom želimo doprinijeti rastu industrije esporta u Hrvatskoj i regiji kao održive i moderne grane ekonomije i zabavne industrije, koja je na svjetskoj razini unazad nekoliko godina doživjela vrtoglavi rast.

Što ćeš naučiti?

 • Sve osnovne i napredne mehanike igre World of Tanks
 • Napredna orijentacija na mapi
 • Razlike u tenkovima (light, medium, heavy, artillery, tank destroyer)
 • Važnost svih uloga u jednom timu
 • Korištenje različitih tenkova ovisno o ulogama
 • Timska i zasebna igra

World of Tanks tečaj namijenjen je svima koji žele:

 • Poboljšati svoje vještine u igri neovisno o prethodnom iskustvu
 • Praktičan rad i savjete prilagođene svakom individualnom polazniku
 • Učiti i razvijati se pod vodstvom profesionalnog World of Tanks igrača

Struktura tečaja:

 • Grupna predavanja i praktični rad u Machini [40 sati]
 • Samostalne vježbe kod kuće ili u Machini [30 sati]

Tečajeve smo pripremili kao kombinaciju predavanja i vježbi. U teoretskom se dijelu prolazi kroz sve bitne stavke i mehanike igre, dok se u praktičnom dijelu primjenjuju unutar jednoga meča. Vježbe potiču na suradnju s drugim polaznicima i formiranje tima.

Svako predavanje sastoji se od prezentacija, diskusija i individualnog rada.

Na kraju svakog predavanja predavač dodjeljuje zadatke za vježbe koji pomažu da samostalno prođete kroz cjelokupno gradivo koje se pokrilo te utvrdite znanja i vještine. Kroz rad u malim grupama cilj predavača je da svaki polaznik savlada mehanike igre World of Tanks.

Naglasak se stavlja na primjenu vještina na individualnu igru, razumijevanje mehanika igre te suradnje s timom radi efikasnog postizanja ciljeva.

Što nakon tečaja?

Nakon završenog tečaja postajete dio Machina esport inkubacijskog programa - zajednice bivših polaznika. Time ti pomažemo u pronalaženju tima, obavještavamo o otvorenim pozicijama te savjetujemo u daljnjem usavršavanju vještina.

Ako pak ideš u smjeru kreiranja vlastitog tima ili esport brenda, pomažemo ti u tome iz vlastitog iskustva i uz pomoć nekih ljudi iz industrije.

Svi naši polaznici imaju mogućnost dolaska u prostor Machine između 12:00 i 16:00 vježbati na našoj opremi uz prethodnu najavu na email esport@machina.hr.

author

Predavač

Vedran "Veco" Jelavić

Vedran je profesionalni World of Tanks igrač i menadžer tima Kazna Kru s kojim se natječe u Wargaming.net League od njezinog začetka 2013. godine. Osvajač je višestrukih medalja s europskih i svjetskih natjecanja. Sudjelovao je u testiranjima pravila za ligu i offline finalima kao stručni analitičar. U slobodno vrijeme bavi se i streamingom na Twitchu.

Popuni kontakt formu