O Nama

Što tko i zašto je Machina?

Ukratko

Machina je privatna akademija za videoigre koja stručnim osobljem pomaže svim zainteresiranima za usavšavanje svojih vještina u pojedinim esport naslovima.

Povijest

Machina je nastala 2013. godine kao rezultat strasti, predanosti i profesionalnog iskustva. Kroz 2013. godinu razvijaju se programi edukacije, te se testira tržište kako bi se otkrio zlatni omjer teorijskog znanja i primjenjivosti istog na tržištu rada u industriji video igara. 2014 godine otvaraju se prve prijave za programe inkubacije, da bi do početka 2016. godine Machina educirala više od 250 polaznika, te pomogla u inkubaciji 8 timova.

Polje djelovanja

Machina nudi ciljane, specifične i strukovne tečajeve koji polaznicima omogućavaju da pronađu svoje mjesto u industriji video igara. Svaki tečaj završava s konkretnim portfeljom koji služi kao dokaz vještina prilikom traženja posla. Tečajevi pokrivaju široki spektar vještina: programiranje, grafički dizajn, projektni rad, kao i osnove marketinga specifične za industriju video igara.

Kroz naše programe inkubacije nudimo timovima i osobama mogućnost da sudjeluju u izradi njihovog prvog pravog komercijalnog projekta. Cilj je osobama pružiti svu potrebnu podršku da izbjegnu početničke greške i čim prije stvore solidnu bazu prihoda za daljnji razvoj njihovih karijera u ovoj industriji.

Našim radom želimo doprinjeti rastu industrije video igara u Hrvatskoj kao održive i moderne grane ekonomije koja na svjetskoj razini doživljava vrtoglavi rast.

Machina Esport Akademija

Što ti nudimo?

  • Edukaciju pod vodstvom profesionalnih esport igrača
  • Savjetovanje za razvoj esport karijere
  • Upoznavanje s postojećim esport timovima
  • Prostor za vježbanje nakon završenog tečaja
  • Savjetovanje za razvoj vlastitog esport tima
  • Pozivnice za ekskluzivna esport događanja

Kontakt podaci

Kontakt

Machina – esport akademija

Adresa: Derenčinova 1, 10000, Zagreb

E-mail: esport@machina.hr

Tel.: +385 (0)1 5811 151

Poslovni podaci

Machina Center j.d.o.o.

Sjedište: Prigradska II odv 4, 10257, Zadvorsko

OIB: 11027488513

Tvrtka je upisana kod trgovačkog
suda u Zagrebu

Temeljni kapital: 10,00 kn (uplaćeno u cjelosti)

Poslovni račun vodi se pri
Privrednoj Banci Zagreb d.d.
IBAN: HR3623400091110548992

Kontaktirajte nas!